Recercat 2014

pòster-programaRecercat2014-ok.cdrLa sortida que us proposem per aquest cap de setmana del 10 i 11 de maig és una mica diferent, i és que Barcelona acull la X edició del Recercat, la jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana. Tindrà lloc a l’espai Arts Santa Mònica i reunirà més d’un centenar de centres d’estudis de tots els territoris de parla catalana. Hi trobareu una fira d’entitats on podreu conèixer que fan aquestes associacions al seus territoris i podreu treure, també, bones idees per a muntar-vos les vostres pròpies sortides amb gràcia. També hi trobareu els llibres i publicacions que editen els centres i podreu visitar tres exposicions i assistir a tres visites guiades pel Paral·lel, les Drassanes i el MNAC. I també hi haurà el Recerxic, amb tallers i activitats per als més menuts.

Tota la setmana abans, entre el diumenge 4 al matí i el dijous 8 al vespre hi ha tot un seguit d’activitats organitzades pels grups de recerca local de Barcelona.

El Recercat és organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana i l’Ajuntament de Barcelona. Els grups de recerca local de Barcelona també formen part de la Comissió Organitzadora d’aquesta edició.

Per poc que pugueu, no us ho perdeu, val la pena.

Recercat 2014
Arts Santa Mònica
La Rambla, 7
Barcelona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.